Lenzen

Ook voor jouw contactlenzen streven wij bij Nauwelaerts Opticiens naar de beste service in een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Wil jij ontdekken of lenzen ook iets voor jou zijn? Kom zeker langs in onze winkel en wij helpen je graag met het vinden van de perfecte lenzen voor jou! Kom zeker langs in onze winkel en wij onderzoeken het samen met jou.

Lenzen

Daglenzen

Daglenzen hebben een heleboel voordelen: ze zijn hygiënisch, veilig en erg handig om te gebruiken. Onderhoud hebben ze niet nodig, lenzenvloeistof en een lenzenhouder evenmin. En het is geen ramp als je eens een lens kwijtraakt.

Lees meer

Als je klassieke lenzen gewoon bent, zul je versteld staan van het gemak dat daglenzen je bieden. En als je een bril draagt, is het hoog tijd dat je de sprong waagt! Je ontdekt een nieuwe vrijheid, bijvoorbeeld bij het sporten, een nieuw comfort en een nieuwe look. De kans is groot dat je nooit meer terug wilt!

Weeklenzen

Voor wie elke dag lenzen wil dragen maar toch het comfort en kwaliteit van een daglens willen evenaren is de 14 dagen lens de ideale oplossing! zowel met een all in one vloeistof als peroxidevloeistof blijft deze lens een topper in bevochtiging en

Lees meer

zuurstofdoorlaatbaarheid. Voor de klant die hoge eisen stelt aan comfort en kwaliteit.

Maandlenzen

Maandlenzen, het meest makkelijke vervangsysteem wanneer je dagdagelijks lenzen wil dragen voor een voordelige prijs. Elke maand een nieuw paar lenzen zorgen voor een scherp en helder zicht!

Harde lenzen

Harde of vormstabiele lenzen zijn een goede oplossing voor mensen met een onregelmatig hoornvlies of met hoge afwijkingen. Een goede aanpassing en opvolging is hier zeer belangrijk omdat de harde lens een vervorming geeft van het hoornvlies. Interesse of graag meer info? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten en kom te weten of je in aanmerking komt voor het dragen van harde lenzen

Multifocale lenzen

Vanaf veertig jaar ongeveer wordt de kristallens minder elastisch en verslapt ze. Accommoderen gaat moeizaam en je ziet wazig op korte afstand. Dit noemt men presbyopie of verziendheid. Je hebt dan niet alleen een correctie nodig om ver te zien, maar misschien ook om voorwerpen dichtbij te onderscheiden.

Wil je liever geen bril omdat die jouw comfort of look in het gedrang brengt? Dan vormen progressieve lenzen een interessant alternatief. Als expert in multifocale lenzen bekijken we samen met u de mogelijkheden en zoeken we de meest passende lens zodat u weer zonder ongemakken scherp ziet op alle afstanden!

Lenzen bestellen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selecteer uw keuze
Privacy Policy