Brillen

Onze inspiratie halen we op beurzen in oa Milaan, Parijs en Munchen. Hier kiezen we de mooiste collecties uit binnen-en buitenland! We kiezen graag voor bekende maar nog liever voor onbekende, speciale merken waar een mooi verhaal achter schuilt en de service nog beter is. Benieuwd? Ondek onze collecties hier!

PROGRESSIEVE GLAZEN

De multifocale glazen van de Varilux X-series worden op basis van zeven unieke metingen gepersonaliseerd.
Er wordt gekeken naar je leesgedrag, de fysiologische vorm van je oog en naar je montuur. Deze personalisatie zorgt ervoor dat je brillenglazen helemaal uniek zijn en je de allerbeste kijkervaring hebt.

De voordelen:

  • Scherp zicht
  • Vloeiende overgangen
  • Minder onnodige hoofdbewegingen
  • Spontane gewenning
  • Groot leesgedeelte
  • Minder schommeleffect

Zie varillux warranties

COMPUTERGLAZEN

Met een computer-leesbril kun je scherp zien op je scherm én tijdens het lezen. Met computer-leesglazen heb je een goede ergonomische werkhouding. Onmisbaar bij beeldschermwerk en lezen.

Crizal Prevencia
Crizal Prevencia is transparant glas dat schadelijk uv- en blauwviolet licht selectief filtert en essentieel licht doorlaat. Dit type glas garandeert bovendien dat je brillenglazen bestand zijn tegen krassen, vlekken,waterdruppels en stofdeeltjes, en deze zelfs afstoten. Je glazen zijn dus uitermate goed beschermd, wat goed van pas komt tijdens je dagelijkse bezigheden.

EYEZEN GLAZEN

Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor uw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen – voor uw dagelijkse bril.

Veiligheidsbrillen

Nauwelaerts opticiens heeft een partnership met Essilor Belgium voor het leveren van veiligheidsbrillen op sterkte conform de CE normen en de strengste eisen van uw verzekering.

Kids

Een bril dragen hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Bij onze Optiekzaak vind je tegenwoordig een hoop knappe brillen op kindermaat.

Het montuur moet ook tegen een stootje kunnen, en vooral, je kind moet de bril graag dragen. Daarom luisteren wij niet alleen naar jou, maar ook naar je kleintje. Zoon- of dochterlief kan kiezen uit een gevarieerd aanbod aan kleuren, prints en stijlen, van modern en retro tot klassiek. Je kind zal er dol op zijn! Wij beschikken over het nodige vakmanschap om te zorgen dat de bril volledig is afgestemd op de behoeften van je oogappel.

Kijk snel op onze kidspagina voor alle acties en voordelen!

ZONNEBRILLEN

Groot, klein, opvallend of minimalistisch? Onze grote collectie zonnebrillen heeft het allemaal. Laat u adviseren door ons team of kom gerust zelf passen, onze zonnebrillen hangen te blinken aan onze ‘neuzen’ wand! Wij zorgen ervoor dat u stijlvol de zomer ingaat. Wist je dat de meeste zonnebrillen ook perfect op sterkte gemaakt kunnen worden? Spreek ons hierover gerust even aan!

Sportbrillen

Nooit meer last van aangedampte glazen bij het skiën, een perfect contrast op de weg en glazen die zich aanpassen aan alle weersomstandigheden? Lijkt het voor jou als sporter een droom? Evil Eye heeft het allemaal! Zijn brede waaier aan mogelijkheden in zowel monturen als verschillende types glazen zorgt ervoor dat er voor iedere sporter een perfecte bril bestaat!

Onze merken

Onze garanties

Onze garanties

Halve prijs voor enkelzicht

2 jaar*

Coatinggarantie

3 jaar*

Kidsgarantie halve prijs

2 jaar*